Sparkesykkel med koffert

kr 1.100,00

Sparkesykkel med koffert

kr 1.100,00

Sparkesykkelkoffert

Dette er et fantastisk produkt spesielt når du reiser og ferdes på større flyplasser med lange avstander. Av og til kommer det produkter du ikke trodde du behøvde, men når man har brukt det, så lurte man på hvordan man klarte seg uten. Dette er rett og slett en sparkesykkel og koffert i et og samme produkt. Begge deler holder høy kvalitet. Det er også en egen business utgave med samme innmat, men mykt stoff på utsiden. (se bildet).

Den går som håndbagasje hos de fleste flyselskap. Koffertdelen rommer hele 26 liter. Har to rom med avdeling og fester (se bilder). Hele produktet veier kun 4.6 kg. Kofferten måler 35x58x23 cm. Dette blir en slager neste gang du skal ut å fly. Passer like godt til voksne (opp til 100 kg), som barn.

Vi gjør oppmerksom på at koffertene har en beskyttende plasthinne på utsiden av den sorte delen.

Produktet kan pimpes. Dersom du ønsker noe unikt så kan du få satt på bl.a lettmetallfelter og logo. Send oss gjerne en e-post om det er noe du lurer på.

Varenummer: I/A Kategori:

Sparkesykkelkoffert

Et fantastisk produkt spesielt til når du er på store flyplasser. Av og til kommer det produkter du ikke trodde du behøvde, men når man har brukt det, så lurte man på hvordan man klarte seg uten. Dette er rett og slett en sparkesykkel og koffert i et og samme produkt. Begge deler holder høy kvalitet.

Den går som håndbagasje hos de fleste flyselskap. Koffertdelen rommer hele 26 liter. Hele produktet veier kun 4.6 kg. Dette blir en slager neste gang du skal ut å fly. Passer like godt til voksne (opp til 100 kg), som barn. Business utgaven har myk utside og samme innmat.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Farge

, , , ,