Fidget Spinner Bluetooth LED-lys

kr 129,00

Fidget Spinner Bluetooth LED-lys

kr 129,00

Fidget Spinner med led-lys og bluetooth høytaler!

Nå er Fidget Spinner her også med LED lys og bluetooth høytalere – det er jo bare så kult. Du lader spinneren opp med en mikro-USB (den er ikke inkludert) så kobler du bluetooth til via din mobil. Det er en hvit liten bryter på spinneren som du slår av/på. Og nå er det bare å spinne i vei. Lysene blinker på din kuleste Fidget Spinner mens musikken strømme ut fra høytalerne.

 

Fidget Spinner avleder stress i fingre og kropp. Bruken av spinner er spesielt til hjelp for deg med stressede hender, ADHD og ikke minst for deg som liker å ha noe å «fikle med» når du er litt nervøs. Et enkelt og lett tidsfordriv når du må konsentrer deg eller om du slapper av i sofaen foran TV.

Du kan gjøre mange kule tricks med Fidget Spinner. Det er bare å bruke fantasien. Gjør et søk på YouTube og du finner mange forslag på hvordan Fidget Spinner kan brukes.

Størrelsen er perfekt for både voksne og barn. Kanskje dere kan ha en konkurranse i familien i sommer?

Svært lett å ta med seg og kan være til stor hjelp når det gjelder å holde fokus.

Varenummer: I/A Kategori:

Vi har på lager! Spinner med bluetooth med LED-lys

Brukerinfo:

  • Slå på spinneren via en liten hvit bryter på siden. LED-lyset kommer på.
  • Slå på bluetooth-forbindelsen via innstillingen på din telefon og spinneren kobles til. Når du spiller din musikk på mobilen vil det høres via din spinner.
  • Spinneren lades via en vanlig mikro-USB kabel (obs. følger ikke med i forsendelsen).

Få rask levering hjem av det for tiden svært så populært produkt på markedet bland både barn og voksne. Med din nye Fidget Spinner kan du gjøre mange kule triks.

Spinner avleder stress. Spesielt for deg som ikke vet hvor du skal gjøre av hendene når du blir nervøs kan Fidget Spinner være stress avledende. Når du har med deg Fidget Spinner i lommen kan du lett plukke den opp når du kjenner behovet for å «fikle» med noe, slik at du får avledet stresset i fingrende.

Tilleggsinformasjon

Farge

, ,