Captain America Spinner

kr 99,00

Captain America Spinner

kr 99,00

Avansert spinning med Captain America

Captain America hånd spinner er en spinner i rustfritt stål, noe som gir god stabilitet og lang roteringstid. Begge sidene er litt forskjellige. Diameter på 60 mm ca 1,2 cm tykk på midten og 0,4 cm ytterst på kanten.

Kommer i egen metallboks.

Med Fidget spinner avleder du stress i fingre og kropp. Bruken av spinner er spesielt til hjelp for deg med stressede hender, ADHD og deg som liker å ha noe å «fikle med» når du er litt nervøs. Et enkelt og lett tidsfordriv når må konsentrer deg eller du og slapper av i sofaen foran TV.

Du kan gjøre mange kule tricks med din nye spinner. Det er bare å bruke fantasien. Gjør søk på YouTube og du finner mange forslag på hvordan du kan trikse med din spinner

Størrelsen er perfekt for både voksne og barn. Kanskje dere kan ha en konkurranse i familien?

Svært lett å ta med seg og kan være til stor hjelp når det gjelder å holde fokus.

Kategori:

Vi har på lager! Få rask levering hjem av det  for tiden svært så populært produkt på markedet bland både barn og voksne. Med Captain America spinner kan du gjøre mange kule triks.

Spinner avleder stress. Spesielt for deg som ikke vet hvor du skal gjøre av hendene når du blir nervøs kan Captain America spinner være stress avledende. Når du har med deg Captain America spinner i lommen kan du lett plukke den opp når du kjenner behovet for å “fikle” med noe, slik at du får avledet stresset i fingrende.

Svært lett å ta med seg og kan være til stor hjelp når det gjelder å holde fokus.

Se gjerne også våre andre spinners.

Tilleggsinformasjon

Farge

, , , ,